Търси
Всички категории
  Menu Close

  L-КАРНИТИН FORTE 3000МГ + ХРОМ ШОТ - Z-KONZEPT

  Производител: Z-Konzept
  L-карнитинът има функцията да транспортира мастните киселини в мускулните клетки и след това в митохондриите.
  Складова единица: FIT004291
  Наличност: 96 в наличност
  141,00 RON
  Твоята цена: 126,90 RON
  i h

  L-карнитинът има функцията да транспортира мастните киселини в мускулните клетки и след това в митохондриите. Мазнините могат да се изгарят само в митохондриите, защото те са електроцентрали на клетките. Поради това L-карнитинът е особено важен за изгарянето на мазнини по време на диета или интензивни упражнения.

  Съществува контроверзност относно това дали приемът на L-карнитин може да увеличи нивото на L-карнитин в метаболизма, където е нужен. Ние препоръчваме: опитайте сами и забележете разликата! Използваме само най-високо качество: Carnipure TM. Добавили сме и следния елемент - хром. Хромът е ядро на така наречения "фактор за глюкозна толерантност" (GTF). GTF регулира нивата на кръвната захар и поемането на глюкоза в клетките. L-Carnitine 23000 Chromium shots са удобно и бързо решение, за да ви осигурят 3000 мг L-карнитин и 25 грама хром на доза.

  Състав: вода, L-карнитин (12%), закиснител (млечна киселина), аромат, консервант (калиев сорбат), подсладител (цикламат натрий, ацесулфам K, сахарин), хромов хлорид.

  Препоръчително приемане: консумирайте 1 ампула на ден, чиста или разредена във вода. Не превишавайте препоръчителното дневно приемане.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *