Търси
Всички категории
    Menu Close

    За нас

    Основната дейност на RecoSport е внос и разпространение на хранителни добавки и продукти за спортисти, както и аксесоари за спорт и медицинско оборудване. Започнахме нашия бизнес през 2011 година и сме вашата основна подкрепа, когато се нуждаете от стимул, за да станете спортист на високо ниво или ако просто решите да се занимавате със спорт като начин да прекарате свободното си време. Предлагаме широка гама от добавки, необходими на организма по време на интензивни и продължителни усилия, както и хранителни добавки, необходими за възстановяване след физическо натоварване. Освен това предоставяме аксесоари и оборудване, подпомагащи възстановяването след потенциални наранявания и интервенции.

    Струва си да се спомене, че RecoSport се партнира с най-известните имена в спортния свят, включително производители като Multipower, Z-Konzept, Body Attack за добавки и RehabMedic, Pino, Sveltus за аксесоари за спорт и медицинско оборудване.

    Посветени сме на качеството, затова хранителните ни добавки, спортните продукти и цялата гама от услуги, които предлагаме, отразяват професионализъм и пълно преданост. Освен това, нашето съотношение между качество и цена е доказано най-доброто на пазара в Европа, както потвърждава целият ни списък с клиенти и партньори. Сред тях са престижни фитнес центрове, национални спортни клубове, както и национални и международни футболни отбори.